Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Over ons

LINGERIE SYBILLA, HET LINGERIE MEKKA VAN DE KEMPEN!

 

Een ruime parking, een overzichtelijke locatie en professionele bediening: Lingerie Sybilla biedt je alle topmerken onder één dak. Kom een kijkje nemen in onze 300 m² winkel in Grobbendonk, Bouwelsesteenweg 13 .

 

In onze winkel vind je stijlvolle lingerie, maar ook nachtkleding en badmode behoort tot ons assortiment. Ons aanbod bestaat uit verschillende merken en voor de heren is er onze uitgebreide collectie van Bjorn Borg, Schiesser en Ringella.

 

Heb je het moeilijk met het vinden van de juiste cupmaat? Onze lingerie is beschikbaar van cupmaat AA tot H. Wij bieden voor ieder wat wils en zorgen ervoor dat jij een bh vindt die je een comfortabel gevoel geeft.

VERSCHEIDENHEID EN VREUGDE

 

Gedrevenheid, passie en enthousiasme liggen aan de basis van dit mooie verhaal. Dit brengt Patrick graag over op het toegewijd en even gedreven verkoopsteam. Ancy, Diane, Greet en Karin verwelkomen je met de glimlach en met advies op maat!

Gratis parking voor de deur!


In beeld